Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Näyttää 1-20 koulutusta 58 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Osuvin hakutulos
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Vantaan ammattiopisto Varia
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä. Perustutkinnossa voi erikoistua tarjoilu- tai...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Vantaa
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
AhlmanEdu
Opiskele kokiksi tai tarjoilijaksi ja kehitä osaamistasi Ahlmanin upeassa miljöössä ja ainutlaatuisissa oppimisympäristöissä lähiruoanparissa! Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Tampere
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Saamelaisalueen koulutuskeskus
Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Inari
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
OSAO
Oletko unelmoinut tarjoilijan ammatista? Kiinnostaako sinua asiakaspalvelu? Oletko kiinnostunut juomien valmistamisesta ja tarjoilusta? Valitse silloin tarjoilijan ura. Ravintola- ja catering-ala...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
OSAO
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa ja työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin. Kokkina pääset...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Stadin AO
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Ammattiopisto Tavastia
Asiakaspalvelun osaamisalan opinnot suorittanut tarjoilija tuntee hotelli-, ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita. Hän osaa toimia ruokaravintolan...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenlinna
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Stadin AO
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
Salon seudun ammattiopisto
Tarjoilijan ammatti sopii sinulle, joka viihdyt ihmisten parissa ja pystyt mukautumaan vaihtuviin tilanteisiin. Ammatissa tarvitaan kiinnostusta ruokaan ja juomaan, kykyä...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Salon seudun ammattiopisto
Kokin ammatti sopii sinulle, jos olet kiinnostunut ruoan- ja leivonnaisten valmistuksesta, erilaisista raaka-aineista ja valmistusmenetelmistä. Kokin ammatissa tarvitaan myös huolellisuutta,...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Sedu
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai olet aiemmin työskennellyt ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun tehtävissä tai suunnittelet alan vaihtamista. Haluat...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Seinäjoki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki | englanninkielinen koulutus
OSAO
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa ja työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin. OSAOssa on...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kaukovainio
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset taidot ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alan työpaikat ovat ravintoloissa, hotelleissa, henkilöstöravintoloissa, opiskelija- ja...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (3)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Vuoksi
Kokki tuntee raaka-aineet, valmistaa maittavia, erilaisia ruoka-annoksia ja ruokalajeja ja huolehtii keittiön puhtaudesta. Kokkina vastaat omalta osaltasi myös asiakkaiden viihtymisestä, turvallisuudesta...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kauhajoki
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Careeria
Tarjoilijana sinä vastaat esimerkiksi ruokien ja juomien myynnistä ja tarjoilusta sekä erilaisista tilaus- ja edustustarjoiluista. Tarjoilijan tehtäviin kuuluu myös asiakastilojen...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
Ammattiopisto Tavastia
Oletko kiinnostunut työskentelemään kokkina ja erikoistumaan ruokaravintoloiden ruokatuotantoon, kuten ruoka-annosten valmistukseen ja esillelaittoon? Kokki opiskelee ruoanvalmistuksessa tarvittavat kädentaidot ja estetiikan sekä taloudellisen...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenlinna
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija
Koulutuskeskus JEDU
Kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (4)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Kokki tai tarjoilija. Oletko kiinnostunut ammattimaisesta ruoanlaitosta ja ravintolan asiakaspalvelusta? Perustutkintokoulutuksessa voit suuntautua joko ruokapalvelun tai asiakaspalvelun osaamiseen. Koulutus avaa...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Raisio
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki
Suomen Diakoniaopisto
Ravintola- ja catering-alan työssä tarvitaan myönteistä palveluasennetta, hyvää fyysistä kestävyyttä ja yhteistyötaitoja. Osaamisen painopisteitä ovat ruoanvalmistuksen ja tarjoilutyön taidoissa, ruoka- ja...
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
Mainokset