Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori
Leipuri-kondiittori on leipomoalan ammattilainen, joka valmistaa mm. leipiä, täytekakkuja, kääretorttuja, leivoksia ja pikkuleipiä. Kondiittorin työhön voi kuulua myös tuotteiden myyntiä. Työ on käsityövaltaista, mutta siihen kuuluu myös erilaisten laitteiden käyttöä. Ammatissa tarvitaan sorminäppäryyttä, tarkkuutta sekä asiakaspalvelutaitoja.
Leipuri-kondiittori työelämässä
Leipuri-kondiittoreita työskentelee leipomoissa, konditorioissa, kahviloissa, ravintoloissa, pitopalveluyrityksissä, myymälöiden paistopisteissä ja leipäosastoilla.
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.
Tutkinto / todistus
Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori
Kustannukset
Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia muodostuu oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista.
Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa
Ota yhteyttä
Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto
Tampereen palvelualan ammattiopisto on Sasky koulutuskuntayhtymän oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Oppilaitoksessa opiskelee n. 500 opiskelijaa ja meillä on kokemusta ammatillisesta koulutuksesta jo vuodesta 1892 alkaen. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla (Koulukatu 18), Kehräsaaressa (Laukontori 9) ja...
Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä