Etsi koulutusta 👉
Ammatilliset perustutkinnot

Genomförande av pedagogisk verksamhet inom småbarnspedagogik

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Genomförande av pedagogisk verksamhet inom småbarnspedagogik

Har du utbildning som familjedagvårdare och vill bli behörig som barnskötare inom småbarnspedagogik? 

Se hit - nu har du chansen att avlägga en examensdel och bli behörig! 

Är du redan utbildad närvårdare och jobbar som behörig barnskötare inom småbarnspedagogiken, men vill lära dig mer om pedagogisk verksamhet?  

Även du är hjärtligt välkommen med för att fördjupa ditt kunnande. 

Så här studerar du 

Examensdelen erbjuds som e-​​utbildning. Det betyder att studierna sker i huvudsak online. Studietiden är cirka 4 månader. I studierna ingår också yrkesprov och praktik på ett daghem eller förskola. 

Familjedagvårdares behörighet  

Personer som har en utbildning som familjedagvårdare från tidigare (yrkesexamen för familjedagvårdare eller yrkesexamen inom pedagogisk verksamhet och handledning) har möjlighet att få behörighet att jobba som barnskötare inom småbarnspedagogik genom att avlägga examensdelen "Genomförande av pedagogisk verksamhet inom småbarnspedagogik" (30 kp) ur barnledarnas examen (grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning). Detta baserar sig på 4 § i statsrådets förordning om småbarnspedagogik. 

Krav på hälsa och funktionsförmåga

Enligt lagen om yrkesutbildning(531/2017) kan en studerandes hälsotillstånd eller ett tidigare beslut om indragning av studierätt påverka/hindra antagning som studerande vid Axxell inom social- och hälsovårdsbranschen, pedagogisk verksamhet och handledning och sjöfart. De hälsokrav som gäller respektive bransch samt bestämmelser om indragning av studierätten hittar du här (pdf).

Studerande som antagits till utbildning inom social- och hälsovårdsbranschen eller pedagogisk verksamhet och handledning ska på begäran visa upp ett utdrag ur straffregistret inför inlärning i arbete-perioder där de i väsentlig grad kommer i kontakt med minderåriga. Utdrag ur straffregistret uppvisas åt handledande läraren.

Språk

Är ditt modersmål ett annat än utbildningsspråket, behöver du uppvisa tillräckliga kunskaper i det språket.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Karjaa
  • ruotsi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Genomförande av pedagogisk verksamhet inom småbarnspedagogik? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu