Video
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa työntekijöinä tai itsenäisinä yrittäjinä. Tutkinto soveltuu elintarvikejalostuksen työntekijöille, yrittäjyyttä aloittaville ja yrittäjille.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinnon suorittajalla on laaja-alaiset taidot työskennellä elintarvikkeiden jalostuksessa omalla toimialallaan ja hänellä on hyvät edellytykset ylläpitää ja kehittää omaa toimintaansa. Hänellä on myös valmiudet ja kyky muuntaa ja soveltaa taitojaan itsenäisesti, vaihtelevissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä.
Opintojen sisältö
Osaamisalat:
Elintarvikealan osaamisala
- elintarvikkeiden valmistaminen
- kalatuotteiden valmistaminen
- kasvistuotteiden valmistaminen
- lemmikkieläinruokien valmistaminen
- marja- ja hedelmä tuotteiden valmistaminen
- myllytuotteiden valmistaminen
- rehujen valmistaminen
- valmisruokien valmistaminen
Liha-alan osaamisala
- teurastus
- lihanleikkaus
- lihatuotteiden valmistaminen
Jokaiselle opiskelijalle valitaan alakohtaiset opinnot.
Lisäksi voit valita tutkinnon osan esim. Yrittäjän ammattitutkinnosta.
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.
Tutkinto / todistus
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto
Kustannukset
Osallistumismaksu 350 €.
Ota yhteyttä
Sedu – Ylpeästi tekijä
Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...
Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä