Etsi koulutusta 👉
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palvelujen osaamisala

PSK-Aikuisopisto, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
17 helmikuuta, 2025 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
17 helmikuuta, 2025 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palvelujen osaamisala

Liiketoiminnan palvelujen osaamisala

Työskenteletkö tai onko tavoitteesi tulevaisuudessa työskennellä assistentin tai sihteerin tehtävissä, esimerkiksi terveydenhuollossa osastonsihteerinä?

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palvelujen osaamisala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kehittyä sihteerin, assistentin tai aulapalvelujen työtehtävissä. Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, kiinnostunut sihteerin tehtävistä ja sinulla on tietotekniset perusvalmiudet, tämä koulutus on juuri sinulle. Koulutuksessa päivität digitaitosi, opit käyttämään tehokkaasti toimisto-ohjelmia sekä organisoimaan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Tutkinnon rakenne

Tutkinnon laajuus on 150 osp. Kaikille pakollinen tutkinnon osa on Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp). Valinnaisista tutkinnon osista valitaan kaksi: Aula- ja monipalvelut (60 osp), Assistentti- ja sihteerityön palvelut (60 osp), Tapahtumatuotanto (60 osp), Kokouspalvelut (60 osp) tai Terveydenhuollon sihteeripalvelut (60 osp).

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

17 helmikuuta, 2025

  • Monimuotototeutus
  • Oulu

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu

Hakeminen

Omaehtoiseen koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilla.

Voit hakeutua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana. Kysy lisätietoja.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on riittävät tietotekniset taidot, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä soveltuvuus alalle. Voit hakeutua tähän koulutukseen myös omaehtoisena opiskelijana suoraan PSK-Aikuisopistoon. Hakijalla tulee olla suomen kieli B.1 tasolla. Tämä koulutus on suunnattu hakijoille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään assistentin tai sihteerin tehtäviin esimerkiksi terveydenhuollon osastosihteereiksi.

Kustannukset

400 €, maksuton työvoimakoulutukseen osallistuville

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palvelujen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
PSK-Aikuisopisto
Veteraanikatu 2
90130 Oulu

PSK-Aikuisopisto

PSK-Aikuisopisto on Pohjois-Suomen Koulutuskeskussäätiön ylläpitämä yksityinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä Oulussa. Opiskelijoinamme ovat pääsääntöisesti aikuiset opiskelijat ammatillisessa koulutuksessa. Koulutusaloinamme ovat myynti ja markkinointi, taloushallinto, johtaminen ja kehittäminen, yrittäjyys, sosiaali- ja terveysala sekä luonto- ja ympäristöala. Toimitilamme ovat Oulussa keskustan tuntumassa, idyllisellä...

Lue lisää oppilaitoksesta PSK-Aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu