Etsi koulutusta 👉
Ylemmät AMK-tutkinnot

Rakennustekniikka | Insinööri | YAMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Rakennustekniikka | Insinööri | YAMK

Tähtää vaativiin rakennusalan tehtäviin

Rakennustekniikan insinööri (AMK) tai rakennusmestari (AMK), nyt sinulla on tilaisuus edetä urallasi entistä vastuullisempiin tehtäviin ja vaativien rakennusalan projektien vetäjäksi. Rakennustekniikan ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneena voit toimia rakennustekniikan asiantuntijana esimerkiksi erilaisissa rakentamisen tuotanto-, projekti- ja johtotehtävissä. Syvennä osaamistasi ja avaa uusia uramahdollisuuksia – hae mukaan YAMK-opintoihin!

Nosta urasi uudelle tasolle rakennustekniikan YAMK-tutkinnolla

Rakennustekniikan YAMK-opinnot tarjoavat sinulle ajankohtaista tietoa kestävästä rakentamisesta ja sitä ohjaavista luokitteluista. Opintojen aikana paneudut myös hankintaan ja sopimusteknisiin asioihin, joiden hallintaa vaativien rakennusprojektien läpivieminen edellyttää. Lisäksi syvennyt rakennusalan uusimpiin tutkimuksiin, menetelmiin ja teknologioihin, mikä takaa, että pysyt ajan tasalla nopeasti kehittyvässä ympäristössä.

YAMK-opintojen aikana opit soveltamaan työssäsi tutkimus- ja kehittämismenetelmiä uusien ja tulevaisuutta ennakoivien ratkaisujen tuottamiseksi. Vahvistat myös valmiuksiasi johtaa projekteja kestävän kehityksen arvojen mukaisesti.

Ylempi korkeakoulututkinto avaa sinulle ovia uusiin, vaativampiin tehtäviin ja parantaa merkittävästi uranäkymiäsi.

Millaista YAMK-opiskelu on?

Rakennustekniikan YAMK-opinnot on suunniteltu työn ohessa suoritettaviksi, mutta opinnot vaativat kuitenkin aikaa ja sitoutumista. Opiskelet ja opit lähipäivillä, asiantuntijaluennoilla, ryhmäkeskusteluissa, yhdessä tekemällä sekä itsenäisesti työskennellen. Lähipäiviä, joissa tapaat opiskeluryhmäsi, järjestetään noin kerran kuukaudessa kaksi päivää kerrallaan. Lähipäivät ajoittuvat osin arkipäiville (to-pe). Huomioithan tämän, mikäli opiskelet työn ohessa. Varmistetut ajankohdat löytyvät lukujärjestyksestä opintojen alkaessa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

tammikuu 2025

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu